VinterVild

Alla inlägg under november 2012

Av vintervild - 19 november 2012 19:11

Såg en bild på min spagat för exakt två år sedan och var tvungen att ta en jämförelsebild idag. Från icke-spagat till överspagat.

ANNONS
Av vintervild - 19 november 2012 07:30

Kunde inte somna igår och sov dåligt när jag väl somnade så det är en trött dag. Motivationen är inte på topp heller men jag är uppe och på jobbet. Alltid något. Inte för att det är så mysigt på jobbet för tillfället för vår hyresvärd verkar tycka att det där med ventilation är onödigt så syrebristen är påtaglig.


Hade fullt i sängen igår trots att älsklingen jobbade sent, alla tre katter låg och myste bredvid mig. Lillen var den enda som tillät att jag nuddade honom, missen låg och kurrade men ville inte ha gos och katten låg så långt bort från allihopa det bara gick men de låg alla i samma säng. Och jag fick en bild på det:


Tripp, trapp, trull  


Missen har blivit så stor, han som var så tanig och liten förut har blivit en stor kisse.


Idag är planen överlevnad och OP efter jobbet.

ANNONS
Av vintervild - 18 november 2012 19:00

Träningsfri söndag, för första gången på evigheter. Älsklingen är dessutom iväg och jobbar så det är bara jag och djuren hemma. Lillmissen ligger på mitt bröst och gosar och snart är det dags för dusch.


Tigerdag idag, ångest på hög nivå utan någon som helst anledning. Jag ska försöka ta tag i migsjälv och andas. Det kan bli lite svårt.

OP

Av vintervild - 18 november 2012 11:30

Tränade igår, upp på hästen igen så att säga. Det var riktigt härligt och kul, jag har inte tappat kärleken till sporten.

Jag och Camilla var på FlowSTHLM som hade OP och körde bara för skojs skull.


Tränade handsprings, Iron X, elbow Iron X, Iguana och lite annat. Jag lyckades att stanna i Iron X i typ en mikrosekund så är väldigt nöjd. Försökte filma, men det enda man ser är en stor rumpa så det är inte mkt att visa. Nästa gång.


Fick en liten film på min Iguana, med raka odelade ben. Framsteg.
Om livet är frid och fröjd och jag är glad och positiv igen? Nej, men det kändes bra att träna och vara ute. Att få röra på mig. Det kommer att bli bättre. 

Av vintervild - 16 november 2012 11:15

Kom iväg till jobbet idag, även om det satt långt inne. Efter att ha ställt om klockan tre gånger så skickade jag ett SMS till chefen o sa att jag skulle komma in till nio, då hade jag helt enkelt inget val mer än att släpa mig upp ur sängen och ut genom dörren. Deadlines is the thing.


Jag är trött på att vara deprimerad nu, det får gärna ta slut när som helst, men jag vet att det inte är så enkelt. Tyvärr. Gårdagen var upp och ner. Bra mitt på dagen, sämre på kvällen. Att jag fick ta hand om en älskling med ungefär noll i blodsocker gjorde inte saken bättre.

Jag fick iaf avsluta dagen med att döda enhörningar, krambjörnar och gulliga blommor i DIII:s Whimsyshire.


 Av vintervild - 15 november 2012 10:30

Det är jobbigt att vara deprimerad. Jag vet att det inte är farligt och att det går över, jag vet vad ska jag göra men orkar inte just nu. Inte nu.


Det är bättre idag än igår, jag sov bara 12 timmar och orkar tänka. Imorgon ska jag gå till jobbet vare sig jag vill eller inte, en dag innan helg överlever jag.


 Den allvetande skräphögen gör allt för att få matte att le

Av vintervild - 14 november 2012 13:40

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se