VinterVild

Alla inlägg under april 2013

Av vintervild - 25 april 2013 08:00

Torsdag, trött morgon. Kom hem sent efter träningen, det blev Nivå 5 trots allt, så lite lite sömn inatt. Men det är bara att stå ut, snart är det lördag och tävling och sen någon gång efter det så får jag sova. Det är ju faktiskt 1:a maj på onsdag och röd dag så då kan jag sova ut!


Hann som väntat inte med ngn tävlingsträning igår, men det känns ok ändå. Om inte oväntat händer så kommer jag att komma igenom koreon även om den som sagt inte är så perfekt som jag hade velat. Men man får jobba med det man har helt enkelt, och kul kommer det att bli ändå!


Stretch igår kändes stelt, men Nelle tyckte att min cheststand såg fin ut iaf. Inga framsteg direkt i något men ett trevligt pass ändå.

Nivå 5 var kul, jobbig men kul. Jag tog det lite lugnt, inga Iron X eller deadliftsträningar men hängde med så gott det gick på allt annat. Nästa vecka ska jag köra all in igen.


Inte mkt mer som händer, jobb att ta itu med och i eftermiddag så ska jag få lite svarta slingor i mitt hår. Har inte hunnit eller orkat ta itu med en ordentlig tävlingsutstyrsel, men lite fin ska jag bli iaf.


Nu te och jobb.

ANNONS
Av vintervild - 24 april 2013 07:45

Igår hanns det med lite tävlingsträning men peppen var inte lätt att hitta. Stress överallt, kallt och halt och helt enkelt blä. Men jag körde igenom slutet några gånger i lilla salen och sedan hela programmet en gång och det gick riktigt bra. Inte så perfekt som jag hade velat men jag klarade allt och fötterna var där de skulle nästan jämt så jag är nöjd. Hade jag haft en vecka eller två till på mig så hade det blivit magiskt.


Jag vet inte hur mkt träning jag hinner med innan lördag, jobbet är helt galet just nu så jag har inga förväntningar på att hinna smita iväg varken idag eller imorrn och på fredag varken hinner eller vill jag träna så det blir nog inte mer innan repet på scen.


Idag ska jag iaf köra rygg, vill inte missa med av det, men får se hur jag gör med nivå 5. Ska vi göra en massa galna styrkegrejer så kanske det är bättre att vila men samtidigt så vill jag inte missa mer där heller. Dilemma, dilemma. Jag får se hur det känns i eftermiddag.


Hemma går livet sin gilla gång, jag har bokat tid för knipsning av mini nästa fredag så det blir gjort. Han vet inte vad som väntar...

ANNONS
Av vintervild - 23 april 2013 07:45

Det blev ingen tävlingsträning igår, jobbet krävde sin beskärda del. Går det att få fler timmar på dygnet? Hann med handstående iaf och det går framåt, ett litet steg i taget.


Idag kommer det att bli genomkörning av programmet minst en gång, bara måste helt enkelt. Men först jobba och titta på regnet utanför.

Av vintervild - 22 april 2013 08:45

Känner mig piggare idag, kom upp och var på jobbet i vanlig tid, orkade dessutom med lite morgonstretch för första gången på evigheter. Ett härligt sätt att vakna, nu måste jag se till att orka med det varje morgon igen.


Det börjar bli vårigt ute och katten låg och njöt i solen som kom in genom fönstret när jag gick upp. Hon såg ut att trivas väldigt bra.


  Fluffmage!


Det verkar vara ett hårt liv att vara katt...


Av vintervild - 21 april 2013 20:30

Lång dag idag, det är inte bara träningen som har blivit lidande när jag var sjuk så jag var på jobbet ett par timmar innan jag åkte och tränade lite. Med betoning på lite, körde lite uppvärmning, tittade på de andra och gjorde några halvhjärtade försök i en timme innan jag körde mitt program en gång, nästan dog och åkte sedan hem för middagslur.

Inte riktigt helt frisk ännu med andra ord.


Lillmissen har ett lättare liv, han spenderade hela dagen sovandes på nya favoritstället.


 Vi har inte bokhylla, vi har katthylla


Nu ska jag vara tant och sova, hoppas på att orka upp till jobbet i vanlig tid imorgon och inte däcka i soffan några timmar som jag gjord den senaste veckan.

Av vintervild - 20 april 2013 22:15

Hårdträning idag, så hård den kan bli när man klarar att köra hela koreon en gång och sedan tvärdör. Gjorde två försök till men min kropp bara skrattade åt mig och så var det med det. Får vara glad över att jag faktiskt orkade allt även om det bara var en gång och att det faktiskt såg bättre ut än förra veckan.


Köra imorrn igen, bara att kämpa på.


Hemma har vi ätit tacos, fortsatt med vårt Rocky-maraton och spelat. Nu sovdags för trötta flickor, jag är redan omgiven av sovande kissekatter så det är passande.

Av vintervild - 19 april 2013 08:45

Körde lite igår som sagt och tja, vad ska jag säga. Jag är inte där jag hoppats på att vara en vecka innan tävlingen, inte i närheten, men det är inte så mkt att göra åt saken. Konstigt nog så känner jag mig rätt lugn trots allt, förnekelse kanske. Vi får se hur jag känner mig om en vecka.


Tog igen ett ryggpass efter OP med, det gick bättre. Jag kommer någonstans små steg i taget och kan kanske komma till några mål någon gång. Efter nästa helg så ska jag ta tag mer i min stretch och jobba på både ben och rygg. Min och Claras lördagscontortion har blivit lidande under tävlingsförberedelserna men snart så är vi igång igen.


Har inte bestämt om det bli träning ikväll eller inte, jag har med kläder ifallatt. Imorrn blir det hårdkörning iaf, rädda det som räddas kan.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se