VinterVild

Alla inlägg under januari 2011

Av vintervild - 22 januari 2011 09:15

Det var trevligt igår, kom hem så sent som halv nio ;) Det var fullt på Lao Wai men vi gick till ett trevligt tapasställe istället. Åt mat, drack vin och pratade. Det var trevligt, alldeles för länge sedan som vi träffades.

Efteråt gick vi till Chokladfabriken vid St Eriksplan för efterrätt och te innan vi alla blev trötta och begav oss hemåt.


Vi måste träffas oftare, det är trevligt att ses sådär.


Älsklingen kom hem riktigt sent igår. Han skulle komma runt nio, sedan vid elva. Jag vaknade vid ett o då var han inte hemma än. Ringde o kollade, då var han precis på väg och jag vet inte när han äntligen kom hem.

Fick mina kramar till slut iaf, har saknat honom. Och jag hoppas att han har saknat mig.


Lite dansträning snart, ska se om jag har kommit någon vart.

Av vintervild - 21 januari 2011 16:00

Börjar bli lite seg, men jämfört med förra veckan så är det en klar förbättring. Jag är fortfarande vaken :P


Ska äta middag med K, H och F ikväll, på Lao Wai, en vegansk kinarestaurang. Inte ett ställe jag kan få med älsklingen till med andra ord så det passar fint. O få lite god veganmat lagad till mig är inte fel en fredagkväll.

Vi hade tänkt gå på bio med, men eftersom vi alla är gamla och trötta och filmen inte började förrens tjugo i nio så skippar vi det. Kommer nog hem lagom till läggdags vid åtta   Det går utför när man har passerat 30-stecket.


Imorrn är det Battle of the Pole och Z är med och tävlar! Jag velade lite fram och tillbaka om jag skulle gå eller inte eftersom jag inte har någon att gå med, men bestämde idag att jag ska gå! Inte så ofta det finns chansen att se en pole-tävling i Sverige, även om stället som anordnar den har mer strip-inriktning än NPS.

Måste heja på Z med, jag tror att hon kommer att lyckas bra!


Imorrn har jag vilat i två dagar och tänkte ta mig upp för stången igen. Träna mina förbenade inverts och försöka få ihop lite kombinationer och kanske en liten rutin.

Ska se om jag kan ta mig upp i sittande från Iguana med, jag har sett andra göra det så det ska gå!

Av vintervild - 21 januari 2011 09:15

Släppte ut en mjauande misse när jag kom hem igår. En halvtimme senare kom han in med blödande sår och skrek när jag lyfte upp honom *suck* Världens mest korkade katt?

Tvingade på honom lite omsorg, rengjorde det stora såret och öppnade upp två små så att de inte ligger och gror. Han har säkert fler småsår som borde fixas, men jag har ett bevis på bröstet av hans klor att han inte ville mer. Nu håller han sig en meter ifrån mig och försöker jag klappa honom så springer han iväg.


Älsklingen kom hem inatt, yay! Fick en söt björn och Mozartkulor som jag inte har ätit upp än :) Och massa kramar såklart, har saknat honom.


Nu ska jag sätta mig i brandskyddets underbara värld.

Av vintervild - 20 januari 2011 10:30

Jag har svårt att komma igång idag, vet inte vilken ände jag ska börja i. Jag har både mycket och lite att göra, och jag är inte van vid arbetsbördan ännu.

Men det kommer.


Dessutom har jag lite prestationsångest eftersom det gick så bra igår. Typiskt mig.


Missen var ute hela natten inatt. Släppte ut honom när jag kom hem och han var försvunnen när det var dags för säng. Tittade i blomlådan när jag var uppe o kissade, alla tre gånger, men ingen missen. Imorse så kom han som ett skott när jag öppnade altandörren, undrar om han har suttit hos grannen igen och tryckt.

Han var lite sur över behandlingen, men förlät mig efter en stund.

Såret har läkt helt nu och jag hoppas att han kan hålla sig borta från slagsmål ett tag nu, han är tillräckligt ärrad som det är.


Katten sov vid min kudde hela natten och kurrade helt galet så fort jag råkade peta på henne. Tror att hon hade det lite tråkigt igår.


Inatt kommer älsklingen och jag ska städa lite hemma innan dess. Vara duktig och leka hemmafru, dessutom så behövs det.

Duscha, stretcha, titta på serier, somna om jag ska överleva morgondagen vilket kan bli rätt så svårt hur som helst.


Nu, överleva dagen tills det är dags att gå hem.

Av vintervild - 20 januari 2011 08:45

OP igår gick bra, men tyvärr så kunde Z inte komma. Strul på jobbet. Sådant som händer, men självklart kom tigern och morrade att det var mig det var fel på. Kände mig värdelös i några ögonblick men skakade av mig känslan så gott det gick och hade en trevlig stund för mig själv.

(Z: om du läser, ta inte åt dig. Min tiger lever sitt egna liv)


Lyckas fortfarande inte med full invert, sliter snart mitt hår! *grr* Kämpade o kämpade igår, men till slut så går det inte bara för att jag är så frustrerad.

Lyckades med cross ankle release några gånger iaf, och iguana. Vet fortfarande inte hur jag ska mig ur den på ett snyggt sätt bara, kraschlandning är inte så snyggt precis.

Även snurrar och styrka fick sig en omgång så jag var helt slut redan innan Stretch 1.

Som blev en humörhöjare :) Fick massor av beröm av Nelle för att jag utvecklats så snabbt, hon var väldigt imponerad. Vilket är jättekul att höra för jag är duktig på att se mina brister och inte mina framsteg. Svävade hem på små moln efteråt :)

Hon lovade att ta en titt på min invert om vi sprang på varandra i studion när jag inte var helt utmattad någon dag, hon trodde att det var någon detalj som felades. Jag hoppas det, är trött på att misslyckas.


Har anmält mig till Nivå 3 på fredagar som börjar 18/2. Funderade på att gå Nivå 2 en gång till, men känner att jag vill ha lite utmaning. Kan gå Nivå 3 igen om det behövs, men vill utvecklas lite. Det är ju trots allt bara den förbenade inverten som jag har problem med!

Stretch 2 även denna omgång, på måndagar den här gången så har jag hela helgerna lediga till älsklingens stora glädje.


Nu ska min kropp få välförtjänt dansvila i några dagar, jag har blåmärken överallt och ont i de flesta musklerna. Bara lite stretch ikväll, främst axlar och split hade jag tänkt.


Men det kommer att bli abstinens, säkerligen :)

Av vintervild - 19 januari 2011 11:30

Dagen har gått fort, snart lunch och jag har varit effektiv. Tigern morrar på och elefanterna hoppar, men det är bara att låta dem vara och jobba på som ingenting. Går ganska bra just nu, hoppas att det fortsätter i eftermiddag.


Efter jobbet blir det OP med Z och sedan ska jag på drop-in Stretch 1. Kommer att bli en sen kväll ikväll med andra ord, kanske ska ta sovmorgon imorgon. Har inga planer efter jobbet då och älsklingen är inte hemma så varför inte?

Får se hur det blir.


Trots mina närvarande ovälkomna djur så känns det som en bra dag idag. Solen skiner och vattnet är vackert utanför fönstret. Det kanske kan bli bra trots allt.

Av vintervild - 18 januari 2011 21:45

Älsklingen kom iväg trots allt, borde vara framme snart. Skönt för både han och mig, jag tycker inte om när planer ändras fort utan förvarning.


Missen är bättre, såret är fint och han har fått trattfrihet och har varit ute två svängar. Det blev både han och jag glad över, mer mjauande och jag hade strypt honom :P


Dansade när jag kom hem, kul! Men frustrerande, jag klarar fortfarande inte en full invert! Så arg på migsjälv, jag vill kunna. Vet inte vad jag gör för fel, borde kunna vid det här laget :P

Har ingen film på mina försök, älsklingen tog den bra kameran att filma med och den första jag använde här hemma var inte tillräckligt bra. Säkert lika bra det med tanke på hur dåligt det gick.


Lyckades dock med cross ankle release! Yay! Och fick det på film. Lite stolt trots mina misslyckade inverts.


 

Cross ankle release!



En liten video, men jag glömde visst att sätta på ljudet :P


Imorrn blir det OP med Z och drop-in stretch. Jag har lite svårt att stretcha här hemma, inga bra ytor att glida på och en droppe feghet eller två.


Nu ska jag sussa sött snart, har en lång dag framför mig imorgon. Jag förväntas tydligen att göra saker på jobbet med :P

Av vintervild - 18 januari 2011 15:30

Älsklingen ringde för en timme sedan, precis innan han satte foten på Arlanda Express. Han hade glömt en av sina viktiga diabetessprutor hemma. Väldigt smart när man ska till utlandet i några dagar, verkligen.


Han skulle göra ett försök att hinna hem och hämta o sedan tillbaka, jag hoppas verkligen att han hinner för jag vill inte träffa honom hemma på det otroligt dåliga humör som han garanterat kommer att vara på ifall han inte kommer iväg.

Dessutom hade jag sett fram emot lite tid för migsjälv och stången.


Dagen går fort och sakta. Jag är trött och längtar hem. Har svårt att samla mina tankar och blev nervös efter samtalet från älsklingen. Men inte allt för lång tid kvar innan jag får stämpla ut och simma hemåt.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards