VinterVild

Alla inlägg den 8 september 2010

Av vintervild - 8 september 2010 17:35

Nu är jag fixad för ikväll, och naglarna blev fina de med. Min dumma hals vill inte sluta göra ont trots halstabletter och Ibumetin. Men ingen feber så jag kommer att gå ändå.


  Bruna höstnaglar


Passade på att rösta när jag var iväg, man vet aldrig om det kommer något emellan på den officiella dagen och det är skönt att det är gjort. Skulle inte förlåta migsjälv om jag glömde bort det...


Jag har varit dålig och inte gjort min läxa som jag borde, men det tar så mycket kraft och energi, speciellt nu när jag är sjuk dessutom. Men jag har ikväll och imorgon med så jag kommer nog att kunna leverera massor med ångest-tillfällen.


Älsklingen kommer att möta mig på plats ikväll, jag ska åka om en halvtimme ungefär. Jag hoppas att det är kul, vet faktiskt inte vad jag ska förvänta mig...

Av vintervild - 8 september 2010 10:21

Fortfarande sjuk, men på bättringsvägen. Det vet jag för att jag låter som sju svåra år och då går det åt rätt håll. Ska ta mig till jobbet imorrn hade jag tänkt, håller på att dö av tristess här hemma. Vilket i sig är en bra sak, visar att jag är på rätt väg i det stora hela.


Fick påringning av FK idag med, har tydligen en ny handläggare. Hon var trevlig, trevligare än den förra trots att jag hostade henne i örat hela tiden. Jag ska ringa imorrn när jag är tillbaka på jobbet så skulle hon ordna hela det här sjuk under sjukskrivningen-saken.

Hon föreslog ett möte framöver med mig, chefen och min läkare om hur min sak har hanterats och det kanske skulle vara bra. Tycker att jobbet behöver lite mer insikt i det hela, de har varit jättesnälla men lite ovetande eftersom jag är det första någonsin som behövt vara sjukskriven en längre tid.


Idag har jag tid för nya naglar, yay! Inte för att min ekonomi tillåter det, men det struntar jag i. Fina naglar är en lyx jag behöver, en sådan liten sak får mig att må väldigt mycket bättre trots inverkan på ekonomin. Bild kommer i eftermiddag.

Jag ska på Blue man group-premiären ikväll med, älsklingen hade fått biljetter av en kund. Någonting positivt med att han jobbat som en galning den sista tiden. Ska bli jättekul, måste bara bunkra upp med näsdukar och halstabletter så jag inte stör showen   


Dags för lite frukost, missen har gått ut och katten ligger och myser i sin keps.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards