VinterVild

Alla inlägg under april 2012

Av vintervild - 26 april 2012 16:00

Sitter på jobbet och tycker synd om migjsälv. Halsont, snuvig, trött och seg. Mötet tog längre tid än jag trott, men jag hade med mig en flapjack så jag fick i mig mat iaf. Mer än de andra stackarna fick... Nu har jag saker att fixa innan jag får gå hem, ingen balett idag *snyft*


Det gick bra med katten hos veterinären imorse. Det var inte populärt att åka i bur, o sen ville man absolut inte ut ur buren när vi väl var där. Kattkräk ;) Det var inte höften som jag trodde utan knälederna som spökade, båda hoppade lätt ur led o knäppt till när de kom rätt igen. Det är tydligen vanligt hos katter och går att operera men det är ett stort ingrepp och inte säkert att det blir bra så vi kom överrens om att avvakta och se om det blir värre. Skönt att veta vad det är iaf o jag hoppas att det inte blir värre.

Hon var ytterst glad när hon fick komma hem igen.


Älsklingen är hemma från jobbet idag och är mer eller mindre döende, enligt sig själv. Han låg i soffan och kved när jag gick, men jag har inte så mkt sympati för honom. Jag är elak på så vis, o dessutom sjuk själv.

Blir nog hemma från jobbet imorrn, jag borde ligga nerbäddad i sängen redan nu. Blä för att vara sjuk!

Av vintervild - 25 april 2012 20:45

Älsklingen smittade ner mig med sin onda hals så istället för att bli drillad av Daniela på studion så sitter jag i soffan hemma och tycker synd om mig själv. Dumma älsklingen. O dessutom så är han sjukare så ingen sympati får jag heller.


Måste på möte på jobbet imorrn så jag hoppas att jag mår bättre då, och springa förbi veterinären med katten först. Finns stor risk för ingen balett imorrn med, dumma kropp som blir sjuk när jag vill träna!

Av vintervild - 25 april 2012 12:30

Barnmorskebesök imorse gick bra, men de är inte positiva till pessar precis. O spermiedödande medel är praktiskt taget omöjligt att få tag i, men jag hittade på nätet att beställa. Så nu är både pessar och medel på gång, jag hoppas att det fungerar bra och inte blir några barn gjorda. Även om älsklingen inte skulle ha så mkt emot om det blev några...


Älsklingen har blivit sjuk med, satt hemma med halsont när jag kom hem igår och tyckte mkt synd om sigsjälv. Jag förbjöd honom rask att smitta mig för sjukdom har jag inte tid med. Vi som har planerat att dyka på söndag, det var en evighets evighet sedan så han får se till att vara frisk då.


Just nu så händer inte så mkt i mitt liv förutom träning, jobb och sömn när jag hinner med. Det ska bli skönt när det blir lite mindre träning och lite mer sömn, men tre veckor kvar innan baletten slutar och jag får en extra ledig dag i veckan. Älsklingen blir glad då iaf, han får se mig lite mer :)

Av vintervild - 25 april 2012 09:45

Akron igår var superkul återigen. Vi körde mkt tyg den här gången och vår lärare tyckte om att vi var så glada och entusiastiska och redo för utmaningar :)


Klättring, som Gemini climb på stången


Hissen, så man slipper glida ner i händerna :)



Till sist ett drop, Finska droppet!


Lite trapets hann vi med åxo, men efter allt tygande så var vi alla trötta så det blev mkt fnitter :)


Ikväll är det dags för den stora kärleken, pole. Hur kul det andra än är så är pole min stora kärlek

Av vintervild - 24 april 2012 15:15

Snälla Lesly tog bilder på akron förra veckan, här är mina två favoriter:


 

 


Av vintervild - 24 april 2012 12:30

Fick veta varför mitt högerben har varit dumt så länge, tydligen så har jag lyckats sträcka en muskel i insida lår/höftböjare utan att jag märkt ngt för den har varit så hård o spröd o sedan har det blivit ärrvävnad och ännu hårdare muskel som har påverkat hela benet. Det var Nelle som upptäckte det och botade det genom att gå på musklerna. Först kändes inget alls för muskeln var så hård men sen så gjorde det helvetiskt ont. Men det släppte rätt fint och idag känns hela benet mkt bättre! Ska tvinga älsklingen att gå på mig snart igen, vanlig hederlig massage är inte tillräckligt hårdhänt.


Jag är mest både förundrad och förfärad över att jag tog sönder muskeln utan att märka ngt, det har inte knakat, krasat, dragits eller gjort ont i den överhuvudtaget. Men med tanke på stelheten och tillbakagången i rörligheten så borde det ha varit en heads up. Nu blir det mosmassage för hela slanten framöver, älsklingen ska få jobba, hihi!


Akro ikväll, ser fram emot att få jobba o prova ngt nytt :)

Av vintervild - 24 april 2012 11:00

Var och tog ur min kopparspiral idag. Tanken var att jag skulle byta till en ny och fräsch men nu åker den ut för gott, barnmorskan bekräftade nämligen det jag trodde men som två enskilda gynekologer förnekat; spiral kan ge svampinfektioner! Vilket jag har haft nästan oavbrutet sedan jag satte in spiralskrället, och träffat läkare för det men ingen av dem har nämnt att det kan vara orsaken. Morr...

Jag hoppas att den nedre balansen ordnar upp sig nu och imorrn ska jag gå tillbaka och prova ut ett pessar. Går old school för jag vill ha ett icke-hormonellt preventivmedel. Värt ett försök ^^


Fick sovmorgon imorse, men det är nästan jobbigare att komma upp efter en sovmorgon än den vanliga, tidiga tiden. Ställde fram klockan två gånger o höll ändå inte på att komma ur sängen. Katten hjälpte till lite iofs, jamade i mitt öra för hon var törstig.


Det blir sovmorgon på torsdag med för då ska jag till veterinären, med katten den här gången. Hon har börjat halta kraftigt på ena benet och när jag kännt på det så klickade det till och sedan var det bra igen. Det har hänt flera gånger och igår så haltade hon även mellan de stora halten så det måste kollas upp. Lilla fluffan...


Dags för lite jobb nu, blir en lunch vid skrivbordet för att hinna med allt idag...

Av vintervild - 23 april 2012 09:00

Lite framsteg på contortionfronten igår:


  Snart är benet rakt!


Måste bara träna på balansen så att jag kan stå utan att krampaktigt hålla mig i stången. O jobba på mina ansiktsuttryck...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards