VinterVild

Alla inlägg under december 2011

Av vintervild - 7 december 2011 15:30

Lång dag idag med möte på förmiddagen, jobb och snart iväg för lite OP och vinterintensivkurs! Och jag ska träffa min blivande inneboende med, trots att jag inte lyckats ragga upp ngn madrass ännu :P Det ordnar sig nog...


Stretch igår gick inte alls bra, inte straddle iaf. Kom inte alls långt o mina muskler var stela som stålvajrar och vägrade att samarbeta. Hamstringstretch gick bättre, provade en ny partnerstretch som var kul men jobbig. Såklart. O så split rolls igen, superkul!


Klass gick ok, kände mig rätt svag o blev jätteyr väldigt fort på spinny för första gången någonsin. Inte angenämnt, jag förstår de som har problem med spinny nu...


O så ringde målaren igår angående vårt vattenskadade rum, han ville komma o måla tak o tapetsera om. Lycka till tyckte jag, vi har fortfarande ett stort hål i golvet och massor med saker som vi har blivit lovade ett förvaringsutrymme till. Han skulle dessutom vara klar på fredag *dunkar huvudet i väggen*

Hur som helst så förklarade jag situationen för honom, men han ville ändå komma o kolla imorrn o eftersom jag har varit på möte på förmiddagen så har jag inte kunnat ringa hyresvärden under den väldigt generösa telefontiden på en hel timme per dag.

Jag får iaf sovmorgon.


Älsklingen kom hem i en del o hade haft det trevligt i utlandet. Jag fick en söt kossa att sätta på kylen, katten fick massor med gos och missen fick en arm att sova på igen.

Av vintervild - 6 december 2011 07:45

Det är svårt att sova när man inte kan andas, trots nässpray så vaknade jag flera gånger i natt av att jag var så täppt att jag inte fick luft. O mer nässpray ville jag inte ta, det kändes mer som att jag sprutade in syra i näsan, så ont gjorde det. Så ingen mer nässpray innan det är dags att bege mig mot studion i eftermiddag. Förutom täppan så känner jag mig helt frisk o känner mig själv så det ska inte vara någon fara att träna.


Hoppas jag.


Dessutom har jag läst om all skoj träning som Z och E har haft och jag har abstinens så det skriker om det!!


Istället för stretch och OP igår så blev det städning. Det behövdes och behövs nog fortfarande men det ser bättre ut iaf. Tom spisen är skrubbad! Händer inte ofta :P


Katterna lever, missen låg bredvid mig i sängen när klockan ringde och gäspade så att käkarna höll på att gå ur led. Vi hade kunnat sova några timmar till...

Av vintervild - 5 december 2011 09:30

Nu är snuvan här, nyser o snuvar stup i ett. Förkylning på gång på riktigt med andra ord...


Ingen fån ännu, ringde o kollade idag o de var försenade med utskicken. Självklart. O eftersom den inte kommer idag så spelar det ingen roll när den kommer i veckan för jag kommer ändå inte kunna hämta ut den förrens på fredag. Blä. Min materalistiska sida tycker väldigt synd om sig själv :P Resten överlever nog rätt så bra faktiskt.

Min bror hotade med att förskjuta mig från familjen nu när även jag skaffar en Apple-produkt, men jag vet att han älskar mig ;)


Älsklingen åker en snabbis till Österrike idag, jobbsaker. Iväg idag, hem imorrn, ingen rast o ingen ro. Jag får iaf en hel kväll för mig själv o sängen alldeles ensam :) Måste städa nu när vi ska få gäst, huset är allt annat än gästvänligt för tillfället. O så måste jag trolla fram plats för en madrass, o en madrass. Ingen rast o ingen ro för mig heller...


Jobbet går iaf framåt...

Av vintervild - 4 december 2011 18:30

Nästan frisk, inget ont ngnstans och mättare än mätt efter adventsmiddag hos mamma o pappa. Det är ingen matbrist där inte...

Tycker om min stora familj som låter mycket när vi träffas allihopa, mina syskon är bland det bästa i mitt liv och jag skulle inte byta dem mot något i världen. Även brorsönerna är rätt rara emellanåt, speciellt nu när de börjar bli stora :)


Imorgon blir det ingen stretch för mig, jag och Nelle kom överrens om att jag ska vila från ryggstretchen en vecka eller två för vi tyckte båda att det började gå åt fel håll. Tråkigt, men jag vill göra det som är bättre i det långa loppet och jag kände själv att jag började bli stelare ist för mjukare...

Förhoppningsvis så är jag frisk nog för att träna på tisdag o på onsdag så börjar intensivkursen! Åtta pass fördelat på tre veckor, med Nelle o Karolina. Ingen nåd!

Vi kommer att få en husgäst under intensivkursen, Elina från Gävle har ingenstans att sova så jag erbjöd vår soffa. Jag hoppas att hon överlever i röran med katter, älsklingen och mig :)


Har bokat dansföreställning i februari, Compagnie Marie Chouinard's Body Remix-Goldberg Variations:



Så coolt! O jag får se det live!!

Av vintervild - 4 december 2011 13:30

Jag har världens sötaste katt, bara så att ni vet.


  Söta fröken stortass


Av vintervild - 3 december 2011 23:24

Sjuk. Sjuk, sjuk, sjuk. Gick hem från jobbet tidigt igår, sov i massor av timmar, var vaken ett ögonblick och sov sedan nästan tolv timmar till. Älsklingen var på äventyr med jobbet och kom hem mitt i natten så det var bara jag och de fyrbenta hemma.

Hatar att vara sjuk, men mår bättre idag som tur är men inte frisk. Halsont är bättre, ingen feber men känner mig inte glad och frisk. Kanske imorgon.


Nu ska jag sova igen, länge länge, innan det är dags för adventsmiddag med familjen imorgon.


Z hade det roligare igår, när jag var hemma sjuk o sov hade hon träning med Karolina. Avundsjuk? Vad får dig att tro det? :P

Av vintervild - 2 december 2011 10:00

Blä, sjuk igen. Halsont o jag fryser oroväckande mycket trots både värktablett och överdosering av te. Jag hade ingen feber imorse, men det skulle inte förvåna mig om den kommer smygande under dagen... Hej bomullshjärna!


Det förklarar iaf varför OP och balett gick så segt igår, ingen energi alls. Körde stretch istället för att köra OP hela tiden för jag orkade inte, o på baletten kände jag mig superseg. Gick tidigare med för mitt högerknä började strula o jag kunde inte göra pliéer. Dumma kropp.


Kom hem till djuren ist, jagade ifatt missen och tvångsvårdade honom. Det var inte så farligt men fick klippa bort päls och peta upp såren för att rengöra ordentligt. Han hade blivit biten i bakbenet så hade några sår som jag inte vill ska bli infekterade. Sedan fick han smärtstillande och tratt och var miserabel. Han somnade i sängen bredvid mig iaf o imorse såg det så bra ut att han slapp tratt. Förhoppningsvis slipper vi åka till veterinär, jag har blivit rätt duktig på att ta hand om trasig misse.

Katten är så avundsjuk när jag vårdar missen, hon vill åxo ha uppmärksamhet! Fast när jag försöker gosa så springer hon bara bort, knäppkatt :P


Längtar efter min nya telefon, den ska komma i dagarna men jag har ingen aning om exakt när o mitt tålamod är icke-existensiellt!! Ge mig nu! Behöver en krya-på-mig-present.

Av vintervild - 1 december 2011 08:00

Det var kul att träffa K och lilla bebisen igår, bebisen har hunnit bli hela fem veckor och är nästan stor! Hon var inte så imponerad av att besök dock, var mest intresserad av mamma men jag fick hålla henne ett tag innan livet blev alldeles för jobbigt.

Trots att hon var en snäll o söt bebis så startade inte min biologiska klocka så jag har ingen bebislängtan än. Till älsklingen sorg för han vill ha bebisar i framtiden, det har han sagt hela tiden...


Idag är jag trött, surprise, surprise. Jag saknar mina lediga fredagar så att det gör ont för jag kommer inte att vara piggare imorgon efter sen kväll ikväll. Funderar på tidig dag imorrn så jag kan komma hem och sova middag. Underbara middagslur, vad jag längtar efter dig...


Djuren mår bra, missen är nu en försäkrad katt och förhoppningsvis så blir det billigare vid eventuella skador och olyckor i framtiden. Som han säkert kommer att råka ut för, fjantkatt.

Han är gosigare nu för tiden, på sina villkor. Han gillar att jama o stryka sig mot benen, men vill inte bli lyft eller klappad för mycket. Kanske för att matte letar sår och skador varje gång hon klappar ;)


Katten mår fint med, låter lika mkt som vanligt och vill smita ut så fort hon bara kan. O sover vid min huvudkudde ofta, det är uppskattat av matte.


Fick just SMS av älsklingen, missen kom in och haltade och gnällde. Suck... Redan dags att utnyttja försäkringen?

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards