VinterVild

Alla inlägg under december 2010

Av vintervild - 2 december 2010 08:45

Gårdagen var trevlig och jag hade riktigt kul för en gångs skull. Tidigare så har jag mest längtat hem och funderat över när jag tidigast får gå utan att det verkar oartigt. Men inte igår.

Visserligen så gick jag tidigt eftersom vi ska dyka ikväll och jag vill inte vara allt för trött, men det var ett val och inte ett tvång från tigern.


Maten var ok, tror att carnivorernas mat var bättre än min men jag klagar inte. Lyckades dock inte hejda demonerna när klänningen började spänna åt så det mesta kom upp igen. Jag känner mig alldeles för tjock för mitt eget bästa...


Vägde mig i morse, vägde 3 kg mer än senast och fick panik. Tankar snurrar runt och planer görs upp och kasseras. Just nu vet jag inte hur jag ska hantera allt. Jag får lämna det en stund.


Idag stress och dyk om jag inte fegar ur. Men trots allt så känns livet helt ok just nu. Jag är nöjd (fast tjock).

ANNONS
Av vintervild - 1 december 2010 10:30

Har shoppat lite julklappar nu på morgonen, men det finns en risk att de kommer efter jul. 5-7 veckors leveranstid från USA. Jaja, får väll bli januariklappar då :)


Annars är det svårt att komma på bra saker, ska prata med söta syster på lördag om vad hon vill ha och vad hon tycker att mor och far ska få. De är alltid svåra att köpa till, och de saker de uppskattar börjar bli lite uttjatade nu.

Hoppas syster har någon idé.


Älsklingen är svår att köpa till han med, speciellt som han aldrig önskar sig något. Jag har några funderingar på saker, får se vad det blir i slutändan.


Dagen är helt ok än så länge, kall men trevlig. Hade gärna kunna sova några timmar till när klockan ringde, men det kan jag rätt så ofta.

I eftermiddag/kväll så har vi julaktivitet med jobbet, ska på Golden Hits för middag och show. Tror det kan bli kul, och god mat är alltid uppskattat. Hade iofs gärna sett att det var på en fredag, morgondagen kommer att bli ganska trött, men man kan inte få allt. Tyvärr.


Förkylningen går åt rätt håll, fortfarande snuvig men det kan jag vara ett tag. Men ingen feber och inget ont någonstans. Jag kom lindrigt undan den här gången *peppar peppar*


Det ser ut som att iskylan kommer att släppa till imorgon så det blir nog dyk. Måste bara ordna med logistiken, och jag har fortfarande inte orkat sätta på ringsystemet korrekt. Det behövs om jag ska ner i kallt vatten i mörkret.

Älsklingen ser verkligen fram emot det iaf, men han är delvis fisk...


Ångesten är ok, varken mer eller mindre än vanligt. Jag försöker låta bli att ge tigern för mycket utrymme, just nu går det ganska bra.

Ganska.

ANNONS
Av vintervild - 1 december 2010 08:52

Så vem är jag? Det beror nog på vem du frågar. Alla har rätt och alla har fel. Jag är en blandning.


Fakta:

Jag har övergått från 20-någonting till 30-någonting i år. Ingen större kris, det händer den bästa.


Jag bor i förorten i ett pre-miljonprojektethus med älsklingen och djuren och trivs riktigt bra. Men skulle inte säga nej till ett större hem.


Det senaste året har jag varit sjukskriven i varierande grad på grund av utbrändhet och ångest. Inte det bästa året i mitt liv, men jag är på väg uppåt igen. Ska börja jobba heltid i slutet av december, vi får se hur det går.


Jag dyker, både utomlands och i svenska, kalla vatten. Dansar pole dance, tränar på SATS och är vegan.


Jag läser för mycket, tittar på för många serier och är alldeles för envis.


Men jag trivs.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se