VinterVild

Alla inlägg under oktober 2010

Av vintervild - 8 oktober 2010 19:38

Dagens träning avklarad, jättekul! Är trött i hela kroppen och undrar hur mycket blåmärken jag kommer att ha imorgon. Jag har även lärt mig att hudkräm är en mycket dålig idé samma dag som man ska på pole, man glider alldeles för bra då...

Idag har vi gått vidare med koreografin och lärt oss pole climb och pole sit. Jag lyckades ganska bra, förutom att jag halkade ner pga lotionen, men det ska jag råda bot på till nästa gång. Jag är ganska bra på det tekniska, men när det gäller det graciösa så är det en helt annan sak. Jag måste träna på att se mer graciös och närvarande ut, det är lite styltigt nu.

Jag längtar till nästa gång, har en fundering om att gå på Open pole i veckan, nu har jag ju lite mer att träna på...


Missen har fått stora sår på sin svans där han hade en bula. Jag pillade lite där igår och då lossnade en massa hår och lite skorpa. Nu har han slickat där sedan dess, han fick ha tratt ett tag på dagen, och det har blivit öppna sår. Men slickar han inte så blir det massa var o det ser hemskt ut och luktar ännu värre. Inte får jag rengöra heller... Tänkte ringa veterinären imorrn o fråga vad vi ska göra, så här kan vi inte ha det.


Älsklingen är sen idag med, men han borde komma strax. Det blir ingen middag i helgen, men nästa lördag så blir det av! Nästan på vår åttaårsdag så det var ju ganska bra timing. Ska bli kul att gå på restaurang, det var evigheter sedan sist. Jag hoppas att de kan ordna lite bra mat till mig.


Ska försöka ställa in mig hos missen igen, han hatar mig efter allt pillande och trattande...

Av vintervild - 7 oktober 2010 08:51

Ingen älskling igår, han kom efter att jag hade somnat igen. Tråkigt, jag saknar att gosa med honom i soffan på kvällarna framför någon TV-serie. Vi hamnar dessutom ur fas med dem allihop, och jag är mycket nyfiken på hur "Dexter" artar sig.

Jag börjar bli lite trött på att sköta all markservice hemma, men jag kan ju inte bara sluta. Katterna och kotten måste ha mat o tillsyn varje dag, tvätten och disken blir inte rena av sigsjälv, och mat måste jag äta. Det är bara så tråkigt att göra allt själv hela tiden. Dessutom så måste han jobba på lördag med, vilket betyder att jag får ordna allt inför dykningen på söndag. Är inte road.


Det var jobbigt att komma upp imorse, men jag kommer hellre tidigt och skippar lunchen så kan jag åka hem vid ett. Hem och sova middag, har stretch ikväll vid åtta eftersom jag är borta på söndag och vill vara lite pigg innan dess. Inte för att jag kommer att bli vigare om jag är utvilad, men då kommer jag att orka ta i extra mycket. Läraren klagade på att vi inte var tillräckligt svettiga och trötta förra gången nämligen   


Jag vet inte hur älsklingen jobbar idag, har inte sagt att jag ska bort ikväll men har ju inte träffat honom tillräckligt länge för att hinna säga något. Får skicka ett SMS, vår kommunikation nu för tiden...

Av vintervild - 6 oktober 2010 13:21

På jobbet, tre timmar kvar. Jag har nedräkning. Jag har varit lite effektiv idag, med betoning på lite, men det är bättre än ingenting. Känner mig bättre än igår, men motivationen och humöret är fortfarande lågt.


Älsklingen jobbade sent igår, och jag som verkligen behövde kramar och gos. Han kom hem strax innan ett och då var jag utslagen av sömntablett så det enda han fick ur mig var lite osammanhängande mummel. Jag hade skrivit en liten lapp om att jag ville ha den där middagen jag har blivit lovad sen juli i helgen, vi får se hur det går med den saken.

Imorse hann vi inte prata heller, jag gick ut och sprang strax efter sju och när jag kom tillbaka en timme senare så var han påväg ut genom dörren. Hann med en puss och lite småprat, sen var han borta. Jag hoppas att han kommer hem i tid idag, kanske tom innan jag är hemma efter träningen? Kan alltid hoppas, det känns som att det var länge sedan vi pratade.


Jag tänker på min ångestläxa, men jag har inte skrivit ner något än. Jag vill inte riktigt få det på pränt, det känns så verkligt då, nu när jag bara tänker så skulle det kunna vara bara påhitt. Men det är ju äkta, och jag måste skriva ner det eller prata om det på fredag och det känns jobbigt. Jag vet ju vart felet ligger, ungefär, men det betyder inte att jag kan fixa det...

Av vintervild - 5 oktober 2010 12:31

Söta syster och jag har precis beslutat att vi ska sluta rida. Jag tog steget först, och hon höll med, och eftersom vi delar på en plats så påverkas båda av ens beslut så det var tur att vi var eniga. Jag hinner och orkar inte, jag känner att det tar mer än det ger, kostar mer än det smakar och jag kan lägga tiden och pengarna på annat.

Jag tycker om hästar och att rida, men det leder ingenstans och jag är inte intresserad av att tävla eller skaffa egen häst någonsin (förutom i mina drömmar). Jag har så mycket annat att fokusera på.


Jag vet inte hur jag ska göra med sången heller. Jag tycker om att sjunga, men jag blir inte särskilt bättre och det leder ingenstans det heller och jag har gett det många år nu. Kanske är dags att ta en paus, lägga min energi på något annat ett slag och se vart det tar mig. Jag har varit som jag är nu ganska länge, det kanske är dags att prova en annan version av mig. Musikalstjärna kommer jag aldrig att bli, hur mycket jag än sjunger.

Jag har betalat för två gånger till, inklusive idag, jag tror att jag ska säga till att jag behöver en paus, åtminstonde till efter jul. Jag hoppas att hon förstår.


Lyckades komma till jobbet iaf, men är inte på humör alls. Skulle helst gömma mig under skrivbordet och gråta, men det leder ingenstans.

Av vintervild - 5 oktober 2010 10:43

Sitter i soffan och våndas, ska bege mig mot jobbet om några minuter och jag vill verkligen inte. Jag har ingen lust att lämna soffan, vill bara njuta av lugnet och sova... Men det får jag inte för det är tisdag och jobbdag och sedan sånglektion och det har jag inte heller lust med men jag vet att jag kommer att tycka om det när jag väl är där. Sången alltså, jobbet är det lite si och så med.

Vet inte riktigt vart den här motviljan kom ifrån, men den är stark och jobbig och jag känner att jag verkligen måste tvinga mig ur soffan snart, annars så kommer jag bara att sitta här och se minuterna gå förbi tills jag har missat alla tåg och det inte finns någon återvändo. Och jag kan inte låta den sidan vinna hur gärna jag än vill.


Båda söta djuren är inne, missen är ute kortare och kortare stunder hela tiden, jag tror nog att det kommer att bli en innekatt av honom till slut. Åtminstonde fram till sommaren och värmen.

Tyvärr så kan jag inte ta med mig en gosig katt till jobbet, inte heller skicka en av dem i mitt ställe. Jag önskar att jag var katt och fick sova på hög höjd...

Av vintervild - 4 oktober 2010 17:16

Bakar kanelbullar dagen till ära, veganbullar. Har redan lyckats föräta mig på deg (älskar deg!) och lakrits. Det är farligt att ha godis stående på bordet framför mig...


Snart dags för yoga, men jag längtar mest till på fredag och pole igen. Och stretchkursen som jag hoppas att jag kan gå på torsdag istället för på söndag ska älsklingen och jag ut med båt och dyka. Önskar jag kunde gå iväg på pole snart igen, men det får dröja lite. Studion har iofs öppet för egen träning nästan varje dag, men eftersom jag bara har gått en gång så känns det som att jag behöver några fler ledarledda lektioner först.


Katterna är inne båda två, missen ligger och tvättar sig. Han har något fel på sin lilla svans, det är en knöl på ena sidan längst ner vid svansroten som ömmar om man tar på den, men i övrigt så kan han använda den utan problem. Vi ska hålla lite koll på den, kanske måste han till veterinären.


Dags att grädda bullar, mums!

Av vintervild - 4 oktober 2010 10:02

Jag har mina nya skor idag, tigermaten. Väldigt bekväma trots klackhöjden, och oj vilka blickar jag har fått på väg till jobbet. Det är ett par skor, men var så goda att stirra om ni vill.

Det är en bra dag att gå in nya skor, till jobbet och hem igen. Andra skor åker på när jag ska till yogan, då behöver fossingarna vila.


Stretchkursen var skoj igår, men jag känner mig otroligt ovig vilket är lite ovant. På gymmet när jag stretchar så är jag nästan alltid vigast, igår var jag näst ovigast. Och det var inte långt ifrån att jag var sämst. Men jag antar att det betyder att jag har lite att jobba på helt enkelt, och jag kommer att bli vigare för var gång. Det kanske bara tar lite längre tid än jag trott.


Har börjat lite smått med min läxa, men inte skrivit ner något än. Så fort jag får ångest över något så försöker jag tänka på varför, och då inte det självklara svaret som "Jag kommer för sent" eller "Jag borde göra" utan varför jag får ångest för att jag är sen eller inte orkar göra. Slutsatsen än så länge är att jag har väldigt dålig självkänsla, går det att göra något åt?

Av vintervild - 3 oktober 2010 09:23

Söndag igen, bara jag och djuren hemma. Älsklingen är och tar upp båten, åkte tidigt imorse och lämnade mig ensam i sängen. Det finns inget bättre än att få ligga kvar i sängen när han går upp och kunna breda ut mig i hela sängen. Det sker inte så ofta, jag går oftast upp före honom så det är skönt när det väl händer.

Jag har precis fått i mig en god frukostsmoothie och ska vänta någon timme eller två till innan det är dags för dagens springrunda. Långpass idag, vill inte komma iväg för sent för jag måste åka till stan vid tre för att gå på stretch.


Ångesten är rätt ok just nu, måste ta itu med läxan jag fått lite mer. Jag ska skriva ner hur jag tänker när jag får ångest och på så sätt ringa in de grundläggande negativa tankarna som jag har. Inte så enkelt, men väldigt nyttigt säkert. Måste bara orka och hinna börja. Det är viktigt att jag gör saker själv, jag kommer inte att bli bättre av att enbart gå hos psykolog en gång i veckan. Men det är en sak att veta att det är viktigt och en annan att faktiskt göra sakerna...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards